Oatly ny officiell partner till Malmö FF

Publicerad 14 mars 2023 i Nyheter

Malmö FF hälsar Oatly välkomna i MFF-familjen! Bolaget som har sitt huvudkontor i Malmö är ny officiell partner till föreningen.

Malmö FF välkomnar livsmedelsföretaget Oatly som ny officiell partner. Oatly grundades 1994 och har sina rötter i Lund. Företaget utvecklar och producerar havrebaserade livsmedel. Sedan 2014 har Oatly sitt huvudkontor i Malmö.

Genom partnerskapet med Malmö FF kommer Oatly att synas så väl inne på Eleda Stadion som bland föreningens övriga plattformar och kanaler. Oatly väljer själva att kalla samarbetet som officiell partner för ett ”pyttepartnerskap”, med målet att genom små steg göra stor skillnad.

– Vi är glada över att välkomna Oatly till MFF-familjen och att de, som ett lokalt förankrat och välkänt globalt varumärke, brinner lika mycket för klubben och regionen som vi gör. Viljan att vara bäst på hemmaplan förenad med ambitionen att nå stor framgång internationellt är gemensam för Malmö FF och Oatly. Vi ser fram emot en lång och framgångsrik relation tillsammans, säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnén.

– Som passionerade Malmö FF-supportrar, djupt rotade i staden, är vi exalterade över att bli partner till Malmö FF. Oatly är kända för att inte göra som alla andra och det här partnerskapet blir inget undantag. Vår filosofi är att stora saker börjar med små steg, och att det är så vi bäst skapar ett hållbart matsystem för planeten och alla som bor här. I det här fallet tar vi det där med små steg bokstavligt och kallar samarbetet med Malmö FF för ett pyttepartnerskap. Men låt inte namnet lura er, vi lovar att vara MFF:s mest högljudda supporter, säger Martin Ringqvist, Executive Creative Director.

huvudpartners

officiella partners