Inför vårens sista match

Publicerad 28 maj 2022 i Herr,Nyheter

Med en färsk cuptitel i ryggen åker MFF till Degerfors för att spela vårsäsongens sista seriematch.

Matchfakta

Degerfors IF – Malmö FF
Söndag 29 maj 15:00
Stora Valla

Biljetter: Köp biljetter här
Tv-sändning: Se matchen på discovery+
Supporterinformation: Läs här

Milos Milojevic om…

…dagarna efter cupfinalen.

– Killarna firade en kväll och igår fick de en återhämtningsdag. Det var bra för att få ner adrenalinet och ge tid åt att fokusera på nästa match som är viktig för oss.

…betydelsen av cuptiteln.

– Det var jätteviktigt. Dels för självförtroendet men det ger oss också en stabilitet. Det är inte många matcher vi vinner enkelt. Vi är Malmö, vi måste jobba hårt tillsammans. Det finns alltid bättre och sämre perioder i spelet. Men det viktigaste är att vinna matcher.

…söndagens motståndare.

– De är jättesnabba i sina omställningar och Saidi är en jättebra spelare. De har också ett par erfarna spelare i Djurdjic och Bertilsson, så det är ett lag vi måste respektera i våra förberedelser. När matchen börjar måste vi vara laget som vill vinna mest. Som alla lag har de sina svagheter, så om vi från första minuten till nittio plus tillägg håller en bra nivå med kvalitet och bollrörelser, så tror jag att vi vinner matchen.

Läget i lagen

Mittbacken Sebastian Ohlsson saknas hos motståndarna efter att ha fått rött kort i lagets senaste match. MFF har inga avstängningar. Läs senaste skaderapporten här för en uppdatering kring skadeläget i truppen.

Matchvärd

huvudpartners

officiella partners