Här är vår nya hemmatröja

Publicerad 04 mars 2022 i Dam,Herr,Nyheter

Nu släpper vi årets hemmatröja 2022 tillsammans med vår dräktleverantör PUMA – en hyllning till vår himmelsblå historia. Tröjan finns ute till försäljning i MFF Shopen.

Årets hemmatröja är en hyllning till vår himmelsblå historia. Inför säsongen 1922 beslutade föreningens styrelse att den himmelsblå färgen skulle bli vår matchdräktsfärg och svensk fotboll skulle aldrig mer bli densamma.

I 100 år har vi kämpat, svettats och segrat i himmelsblått. Idag känner Europa till vårt namn.

Tröjan är gjord i 100 procent återvunnet polyester och är den mest hållbara tröjan PUMA har tagit fram för MFF. De stilrena vita detaljerna kompletterar den tidlöst himmelsblå färgen.

En nyhet för i år är att MFF:s emblem är en del av spelarnas nummer på ryggen. Precis som tidigare finns den traditionsrika Skåneflaggan broderad i nacken.

– Det är en klassisk MFF-tröja och min känsla är att den satt väldigt bra direkt, som handen i handsken. Jag gillar att tröjan har rundad hals och överlag är den riktigt snygg. Det är alltid lika roligt och spännande med en ny himmelsblå tröja, säger herrlagets Oscar Lewicki, som 2022 går in i sin åttonde seniorsäsong i Malmö FF.

Vi är mesta mästarna. Vi är de senaste mästarna och vårt damlag rusar genom seriesystemet för att mäta sig med de bästa.

– Tröjan är tunn och behaglig att bära. Jag tycker om enkelheten med schyssta detaljer och siffrorna på ryggen gillar jag extra. Den är väldigt snygg, men samtidigt enkel i designen och framhäver det bästa, säger Saga Fredriksson i MFF:s damlag.

Vår nya hemmatröja finns nu till försäljning i MFF Shopen i följande modeller:

huvudpartners

officiella partners