Här är MFFESPORT 21/22

Publicerad 05 oktober 2021 i Esport,Nyheter

Tom ”Dyziq” Johansson och Zackarias ”Zacke” Johansson kommer att representera MFFESPORT under den kommande säsongen.

Ny i laget är Tom ”Dyziq” Johansson som de senaste två säsongerna har representerat AIK med goda resultat. Förra säsongen blev det en andraplats i eAllsvenskan och han lyckades dessutom komma på en 24:e plats i FIFA Global Series på Xbox.

– Det känns riktigt bra att skriva på för Malmö FF. Vill man spela FIFA i Sverige så finns det ingen bättre klubb än MFF. Här finns en stor professionalitet i organisationen och MFF har tagit sig långt i alla säsonger av eAllsvenskan. Här finns inget annat än att vinna, säger Tom ”Dyziq” Johansson.

Precis som tidigare år får Tom Johansson sällskap av Zackarias ”Zacke” Johansson som är inne på sin fjärde säsong i Malmö FF.

– Det ska bli väldigt kul att spela med Zacke. Vi har snackat lite innan om att det hade varit kul att spela tillsammans, och nu får vi chansen att göra det. Vi ska visa att vi är den bästa FIFA-duon i Sverige, säger Tom Johansson om sin nya lagkamrat.

Zackarias Johansson har under sin tid i MFF inte kommit sämre än fyra i eAllsvenskan och tidigare i år kvalade han in till gruppspelet i eChampions Leauge.

– Det finns en anledning till att jag har varit kvar i Malmö FF under den här tiden. Det har gått bra under alla säsonger jag har varit här och jag har vuxit både som spelare och person. Det har jag MFF att tacka för.

– Tom är en riktigt bra spelare, det visade han inte minst när han kom på 24:e plats i FGS. Hans försvarsspel är väldigt bra, vilket är den delen av spelet som är min svaghet, så jag tror att vi kompletterar varandra väldigt bra och kan utvecklas mycket tillsammans.

huvudpartners

officiella partners