En vinnande mötesplats – Välkommen till 1910 Event

Publicerad 07 oktober 2022

1910 Events stora festlokal

Mitt i Malmös hjärta, på pampiga Eleda Stadion, hittar du 1910 Event. En vinnande mötesplats med rum för allt ifrån två till 2000 personer. Håll ditt nästa möte, konferens eller mässa här och upplev den omtalade vinnarandan.

På Eleda Stadion har människor, lag och organisation mötts i över hundra år och vi på 1910 Event vill självklart föra det vidare. Med stor passion och högt engagemang hjälper vi både små och stora grupper att förverkliga sina eventdrömmar. Oavsett om det rör sig om mindre styrelsemöten eller stora, pampiga fester finns här alla förutsättningar för att skapa spektakulära event som gästerna sent kommer att glömma.

Våra lokaler är stora, rymliga och framför allt flexibla. Här finns det plats för alla typer av grupper. Samla den lilla gruppen på två till tre personer i någon av våra många mötesrum eller dra ihop hela organisationen i vår stora festsal, som rymmer 2000 personer. Oavsett vilken lokal ni väljer att vistas i kan vi självklart assistera med det som ni behöver, allt ifrån projektorer och skärmar till smakfull mat och inspirerade föreläsare.

RÄTT PLATS FÖR MÖTEN

Om du letar efter en ny plats att hålla din möten på, är 1910 helt rätt ställe. Vi har flera mötesrum speciellt anpassade för mindre sammankomster så som styrelsemöten, budgetavstämningar och avdelningsmöten. Titta ut över den gröna gräsmattan och känn hur den himmelsblå framgångsandan smittar av sig in till er i rummet.

RUM FÖR MÄSSA OCH MINGEL

Planerar du för utställning, mässa eller kanske ett kundmingel? I våra lokaler finns det plats för över 100 utställare. Glöm intetsägande montrar och stora kala utrymmen. Tillsammans skapar vi en varm, ombonad stämning som gör din sammankomst lite extra speciell. Önskar du snittar, dryck eller annan servering i samband med ditt mingel löser vi självklart det också.

KONFERENS ELLER STORSLAGEN FEST

På 1910 älskar vi fest och vi älskar att anordna den. Oavsett om du ska bjuda in till en inspirerande konferens eller ett pampigt jubileum kan vi lova dig en storslagen upplevelse. I vår restaurang finns det plats för över tusen sittande gäster och här kan vi duka upp för lyxig middag med vita dukar och levande ljus. Här finns också en stor scen som vi gärna hjälper dig att fylla med underhållning. Oavsett om du önskar en komiker, föreläsare eller ett liveband så kan vi självklart ordna med det.

FÅ IHOP LAGET MED TEAMBUILDING

Finns det någon bättre plats att få ihop gruppen och stärka laganda på, än på självaste Eleda Stadion? Vi tror nästa inte det. Vi på 1910 hjälper dig gärna att planera din nästa teambuildingaktivitet. Håll den inne på planen eller i någon av våra stora salar. Vi har både idéerna och utrustningen för att skapa kreativa, roliga aktiviteter som stärker sammanhållningen i din grupp.

MAT SOM PRICKEN ÖVER I

Inget event blir riktigt lyckat utan riktigt god mat. Något som vi på 1910 har tagit fasta på. Oavsett om det rör sig om fest, möte eller konferens ser vi till att ingen gäst går hungrig därifrån. Vi kan erbjuda allt ifrån enklare fika och lunch till välkomponerade trerättersmiddagar. Vårt kök, med mästerkocken Peter J Skogström i spetsen, ser fram emot att kittla gästernas smaklökar och bjuda på en kulinarisk upplevelse.

VILL DU ARRANGERA DITT NÄSTA EVENT HOS 1910 EVENT?

1910 Event är verkligen en vinnande mötesplats och här kan alla dina idéer, oavsett hur galna eller komplexa det är, komma till liv. Vi diskutera gärna dina tankar och idéer för att tillsammans skräddarsyr en lösning som passar just dina behov.

Börja resan mot ditt drömevent redan – kontakta oss och boka redan idag!

VILL DU VETA MER? KONTAKTA MIG

Camilla Ahlin, Eventansvarig

CAMILLA AHLIN NILSSON

EVENTANSVARIG

070 860 35 06
camilla.ahlin@mff.se