För funktionshindrade

På Stadion erbjuder vi samma möjligheter för våra fotbollssupportrar med funktionshinder som för övrig publik. I anslutning till våra hundra rullstolsplatser finns det anpassade toaletter och dessutom specialanpassade kiosker med disken i rätt höjd för dig som sitter i rullstol.

Funktionshindrade med rullstol
Rullstolsplatserna på Stadion är belägna på den norra läktaren, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats.

Särskilda angöringsplatser för transport finns precis utanför entréerna och det finns även avsatt ett antal parkeringsplatser på parkeringen vid Kulan samt längs Eric Perssons väg. Med stenbeläggning runt hela stadion, och med betonggolv inuti är det lätt att ta sig fram. Och med hjälp av de hissar som finns vid VIP-entrén blir transporten till din plats enkel.

Även andra verksamheter i Stadion är anpassade till särskilda behov. Samtliga konferenslokaler, mediarummet samt restaurang 1910 är utrustade med hörslinga. Även på konferensplanet finns handikappanpassade toaletter.

Övriga funktionsvariationer
Personer med olika funktionsvarationer som inte kräver rullstolsplats kan också gå på match med ledsagare på sektion 21. Dessa biljetter kan endast köpas via MFF Shopen eller genom beställning till biljett@mff.se, då ingår ledsagare.