2-2 på Strandvallen

torsdag, 3 maj 2012

MFF tog ledningen med 2-0 i första halvlek, men det räckte inte: i andra kvitterade Mjällby och därmed har MFF fortfarande aldrig vunnit en allsvensk match på Strandvallen...

Läs mer →

Just nu: 6900 kr högsta bekräftade budet på Daniels matchtröja *auktion avslutad*

måndag, 19 december 2011

Till stöd för musikhjälpen auktionerar vi ut Daniel Anderssons matchtröja från Europa League. Auktionen stängde måndag 19 december kl. 18:00. Vinnaren kontaktas under tisdagen.

Tack alla för er medverkan!

Läs mer →

MFFtv: Skånecupen

söndag, 26 december 2010

Skånecupen är nu i full gång. MFFtv Ungdom är på plats och filmar spännande inomhusfotboll från kombi- och baltiska hallen.

Läs mer →

Försäsongen 2011 ***Uppdaterad 24/1***

torsdag, 23 december 2010

Tittar man ut så verkar fotbollssäsongen avlägsen. Men misströsta inte. Snart är den här, så efterlängtad och så spännande.

Här presenteras försäsongen 2011 som det ser ut just nu. Det jobbas kontinuerligt med att göra klart matcher och läger. Datum och tider kan således ändras och matcher kan tillkomma. Nyheten kommer att uppdateras så fort en ändring sker.

Senaste uppdatering har skett den 24 januari 12.00 gällande Copa del Sol Läs mer →

Tekniska problem med årskortssidan är nu lösta

måndag, 20 december 2010

Sidan där du som årskortsinnehavare loggar in och förnyar ditt årskort till 2011 fungerar inte för närvarande. Det är många som ringer och mailar till oss om detta, och vi har anmält felet till Ticnet som jobbar på att hitta en lösning. Vi hoppas kunna återkomma inom kort med mer information.

Vid problem med betalningar via sidan ber vi er att kontakta Ticnets webbsupport på telefon 077-670 77 77.

UPPDATERAD den 22 december 

***Nu går det åter bra att köpa sina årskort via årskortssidan ***

Läs mer →

Guld-DVDn - en försäljningssuccé!

lördag, 18 december 2010

Igår släpptes Guld DVDn i MFF Shopen och fyra ICA Malmborgs i Malmö och det blev succé direkt. I MFF Shopen var det långa köer och alla köpte minst ett exemplar av den efterlängtade julklappen! Skynda att köpa ett exemplar du med.

Läs mer →

Hemsidan och kansliet tar julledigt

lördag, 18 december 2010

Hemsidan och kansliet passar på att hålla lite julledigt fr.o.m. den 23 december för att ladda batterierna inför ett nytt spännande fotbollsår. Vi är tillbaka i full styrka måndagen den 10 januari. Naturligvis kommer vi att uppdatera hemsidan även under ledigheten om det skulle behövas.

 

Läs mer →

Mer GuldDVD - nytt smakprov och fler säljställen!

torsdag, 16 december 2010

DVDn har anlänt. Släpps imorgon (fredag den 17) i MFF Shopen och i webshopen, samt på ICA Malmborgs Erikslust, Limhamn, Caroli och Mobila! Se ett smakprov här.

Läs mer →

Rusning till MFFs Sommarakademi!

torsdag, 16 december 2010

Till sommaren öppnar Malmö FF för första gången vår sommarakademi för pojkar -99 och -00. Succén är redan ett faktum och redan nu har fler än 150 ungdomar från hela Skåne anmält sig. Men man har resurser för fler så passa på att anmäl er!

Läs mer →