Klubbstol

Att gå på match på Stadion är en upplevelse för alla sinnen. Bra fotboll och hög stämning gör att du som besökare går från arenan med glädje inombords.

Om du vill representera med fotbollen i centrum och börja med en angenäm måltid före matchen med andra likasinnade är våra klubbstolar ett utmärkt alternativ. Ett klubbstolsårskort ger dig nämligen tillgång till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan.

Det börjar i den storslagna restaurangen 1910 på Stadions tredje våning. Här serveras en tvårätters-middag med dryck, kaffe och kaka i en storslagen miljö och från scenen skruvas stämningen gradvis upp med intervjuer och andra aktiviteter. 

Efter måltiden går ni ut till era platser som finns på de bästa platserna på arenans övre etage och insuper atmosfären de sista minuterna före match. Stolarna är vadderade för bästa sittkomfort. I pausen finns möjlighet att på nytt bege sig till restaurangen för förfriskningar. 

Som klubbstolsinnehavare kommer du uppleva matchupplevelser utöver det vanliga, hög stämning och tusentals tillfällen att skapa nya affärskontakter.

Kontakta oss så berättar vi mer!
klubbstol@mff.se