MFF-museet

Kom och se vår samling av troféer, konstverk, foton och en massa andra spännande föremål som berättar om MFF:s historia och nutid – framgångar och samhällsengagemang.

Museet ligger på våning fyra på Swedbank Stadion och överblickar spelplanen och läktarna där MFF:s moderna segrar har bärgats. En tur genom museet tar oss tillbaka till föreningens grundande 1910 och leder oss framåt genom årtiondena och händelserna som skapade Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Men det handlar inte bara om fotboll, utan också om MFF:s och Malmös plats i världen – hur en idrottsförening agerar i turbulenta tider och hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver vid sidan av fotbollsplanen idag.

Plats: Swedbank Stadion, ingång 51
Öppettider: Tisdagar och torsdagar klockan 10-13. Lördagar kl 11-14.
Inträde: 50 kronor (fritt inträde för barn under 12 år) Det går bra att betala med kort, kontanter och Swish!
I inträdet ingår även en liten souvenir från ditt besök.
För funktionshindrade: Hiss finns på bottenplan och går upp till våning fyra där museet är placerat. Ledsagare till funktionshindrade går in gratis. 

Under sommaren kommer MFF-museet att utökas med en särskild avdelning tillägnad Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna – Zlatan Ibrahimovic.

Med hjälp av bilder och fakta får du en återblick i Zlatan Ibrahimovics långa och välmeriterade karriär – från MFF till nutid. Zlatan-avdelningen på museet kommer att hålla öppet mellan den 17/6 till den 5/8.

Varmt välkommen till MFF-museet!

Rundvandring på lördagar

Nu öppnar vi upp för rundvandring på lördagar. Få en guidad tur i föreningens drygt 100-åriga historia i MFF-muséet och i Swedbank Stadions innandömen. 

Rundvandringarna startar på lördagar klockan 11.00, varar i en timme och kostar 100 kronor per person. 

Anmäl dig via staffan.tapper@mff.se eller på 0768 530177

Samla dina vänner, din förening eller ditt företag och boka en egen rundvandring!

Det är också ett perfekt tillval för dig som har ett möte eller konferens på Swedbank Stadion. Bokningsbara tider är tisdagar till torsdagar mellan 18.00-20.00, det finns även möjlighet att boka rundvandring under dagtid. 

Priset är även här 100 kr per person, minimiavgift 1 500 kronor per grupp. 

Hör av er till staffan.tapper@mff.se eller 0768-53 01 77 för diskussion om tid.