Norra Blå

Hösten 2011 startade MFF Support tillsammans med Malmö FF Norra Blå. Norra Blå är en sektion för ungdomar mellan 9-14 år som vill uppleva den Malmöitiska supporterkulturen tillsammans med andra i samma ålder. Ungdomarna ges här en möjlighet att gå på fotboll utan sina föräldrar men med tillsyn av matchvärdar.

Sen premiären av Norra Blå har man hunnit med att ha ett antal flaggmeck där man tillverkat egna flaggor och banderoller. Man har även funnits med på Barnens dag två gånger och anordnat tifo på Swedbank Stadion. Utöver det så har man också tagit fram en Norra Blå kollektion som i dagsläget består av en t-shirt och en halsduk men som man planerar att utöka under året.

2012 var Norra Blå på plats vid en bortamatch mot Kalmar FF. Ett 50-tal ungdomar åkte tillsammans med några värdar till Kalmar och hejade fram Di Blåe till seger. Det var även Norra Blå som stod för matchens tifo som bestod av en stor banderoll samt massvis av blåa och vita serpentinrullar som kastades från läktaren när spelarna kom in.

Under 2013 fick de som köpte höstkortet vara med på en träning, en rundvandring ledd av MFF-legendaren Staffan Tapper och äta lunch tillsammans med spelarna. Sektionen för Norra Blå har plats för 110 ungdomar och var utsåld vid tre tillfällen under 2013.

Årskort 2017
I årskort på Norra Blå ingår alla allsvenska matcher 2017 och priset är 800 kr. Du köper ditt årskort i MFF-Shopen eller på MFF:s sida på Ticketmaster.

Biljetter till Norra Blå
Biljetter till Norra Blå köper du i MFF-Shopen (öppen vardagar 10-18 och lördagar 10-15), ticketmaster.se alternativt via Ticketmasters callcenter på telefon 077-1707070. På matchdag kan du köpa biljett till Norra Blå i biljettluckorna på Swedbank stadion.
Priset är 70 kronor alternativt 90 kronor beroende på vilken match det gäller (se nedan) och 110 kr för derbyt mot Helsingborgs IF.

Övrig info gällande Norra Blå
Samling sker 30 minuter innan matchstart utanför ingång B på Swedbank stadion där värdar för Norra Blå tar emot. Har du inte möjlighet att vara på plats denna tid går det bra att själv ta sig upp till sektion 9 där värdar finns på plats.
Efter matchen tar sig ungdomarna själva ner till utgången där värdar för Norra Blå finns på plats.
Vill du komma i kontakt med värdarna för Norra Blå, vänligen gör det via pierre.nordberg@mff.se eller via Norra Blå på Facebook.