Årskort 2015

Årskort 2015 
Du kan köpa årskort för 2015 i MFF Shopen samt via Ticketmaster. Observera att det på Ticketmaster inte går att välja specifik plats, utan endast ”bästa möjliga plats” per pristyp.

För årskort på ståplats rekommenderas att man köper via Ticketmaster. Alla frågor gällande årskort hanteras som vanligt via biljett@mff.se.

För att logga in på ticketmaster måste du ha ett ticnet-konto som du skapar på ticnet.se.

Kommunikation via e-post
Observera att ALL kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort, och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss ifall den skulle ändras under säsongen.

Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och årskortsförnyelse, för att inte missa viktig information, riskera att förlora din plats eller gå miste om förköp.

Årskort på avbetalning
Via Klarna kan du betala ditt årskort på avbetalning. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer – 3, 6, 9 eller 12. Sen tillkommer det en uppläggningsavgift på 95 kr för 3 månaders avbetalning eller 195 kr för 6-12 månader, och en aviavgift på 29 kr per månad. Med ”Klarna Kampanj” betalar du alltså uppläggnings- och aviavgift, men ingen ränta. Är du intresserad av att lösa ditt årskort på avbetalning, kontakta biljett@mff.se och ange ditt namn, personnummer, din plats eller kundnummer, samt ett telefonnummer där vi kan nå dig.

Vad ingår?
Årskortet gäller för säsongen 2015 och då ingår samtliga allsvenska hemmamatcher för Malmö FF samt första hemmamatchen för året i Svenska Cupen i mån av plats. Årskortet ger också förtur till biljettköp vid europaspel. Vid dessa kan vi inte garantera att det blir årskortsplatsen som erbjuds. Eventuella träningsmatcher eller uppvisningsmatcher ingår inte.

"Ståplats Allsvenskan" 
Då vi sålt slut de första 3000 årskorten till ståplats och efterfrågan fortfarande är stort har vi tagit fram ett nytt årskort som vi kallar Ståplats Allsvenskan. Detta gäller endast de allsvenska matcherna, och istället för förtur till det som normalt sett är ståplatsläkaren så kommer förköpsmöjligheten att erbjudas tillsammans med att vi startar försäljningen till våra medlemmar. Det som gäller är då först till kvarn, samt en biljett per årskort. Det kan alltså finnas platser kvar till ordinarie ståplatsläktare, men det kan också innebära att man får köpa en förköpsbiljett på annan sektion.

Läs mer om det här.

Byta plats?
Kontakta oss på biljett@mff.se så ska vi försöka tillgodose dina önskemål. Vi besvarar alla mail med önskemål om platsbyte under oktober-november.  Det går att byta plats även när årskortet är betalt, så länge det inte är tryckt.

Betalning
Betalning av befintliga bokningar görs med fördel via inloggning på Ticketmaster. Ha ditt betalkort redo och logga in nedan med den e-postadress som är registrerad på ditt årskortskonto. Om du saknar eller har glömt ditt lösenord kan du hämta ett nytt genom att klicka "Glömt ditt lösen?" längst ner på sidan. Det går också bra att betala i MFF Shopen.

Logga in på Ticketmaster här.

(Ni loggar in på Ticketmaster med ert befintliga Ticnet-konto. Om ni inte har ett konto måste ni först skapa ett på ticnet.se innan ni kan logga in på Ticketmaster)

När kommer kortet? 
 
All utlämning sker  via MFF Shopen.


Borttappat årskort eller namnbyte på årskort debiterats med 200 kr..

Förlorat kort
Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

Frågor
Kontakta oss på biljett@mff.se så hjälper vi dig så snart vi kan. 

Priser
Klicka på kartan nedan för att se de olika priskategorierna på våra årskort.