Inför AIK – MFF

söndag, 28 maj 2017

Vårsäsongen börjar gå mot sitt slut men två matcher återstår i Allsvenskan innan uppehållet. På måndag ställs MFF mot AIK på Friends Arena och Magnus Pehrsson förväntar sig en svår match mot ett defensivt skickligt AIK.

Läs mer →

Sommarfotboll med MKB, Hyllie IK och MFF

lördag, 27 maj 2017

Barn mellan 7-12 år boendes på Holma och Kroksbäck bjuds in till Sommarfotboll av MKB under ledning av MFF:s ungdomstränare. Arrangemanget är ett samarbete mellan MKB, Malmö FF och Hyllie IK och är en variant på MFF:s populära Sommarfotboll som spelas på sju orter runtom i Skåne under sommarlovet.

Läs mer →

Träningsmatch mot Lokomotiv Zagreb

fredag, 26 maj 2017

Den 27 juni kommer MFF att spela en träningsmatch mot Lokomotiv Zagreb på Swedbank Stadion.

Läs mer →

Supporterinformation inför AIK

fredag, 26 maj 2017

Måndagen den 29 maj klockan 19:00 är det dags för match mot AIK på Friends Arena. Här följer praktisk information från AIK för alla tillresta MFF-supportrar.

Läs mer →

Fjärde upplagan av Skolfotboll mot rasism

torsdag, 25 maj 2017

Hundratals elever från olika Malmöskolor samlades under onsdagen på Lindängens IP för att spela Skolfotboll mot rasism – en turnering för allas lika värde.

Läs mer →

Utmana Brorsson och Svanberg i FIFA 17

onsdag, 24 maj 2017

Nu på lördag, den 27/5, kommer Franz Brorsson och Mattias Svanberg att finnas på plats i MFF Shopen för att spela EA SPORTS FIFA 17 och signera idolkort.
Läs mer →

U21: BK Häcken – MFF 6-3

måndag, 22 maj 2017

En svag första halvlek sänkte U21-laget i bortamatchen mot BK Häcken.

Läs mer →

Nya tider för rundvandring på Swedbank Stadion

måndag, 22 maj 2017

På rundvandringarna på Swedbank Stadion får du tillsammans med MFF-legenden Staffan Tapper se Stadions innandömen och samtidigt få en resa i Malmö FF:s 100-åriga historia. Nytt för i vår är att du numera kan boka en tid för rundvandring på lördagar.

Läs mer →

U21: Inför BK Häcken – MFF

måndag, 22 maj 2017

Fem segrar, en oavgjord och en förlust – det är serieledande Malmö FF:s facit hittills i U21 Allsvenskan Södra. I eftermiddag väntar fjärdeplacerade BK Häcken på bortaplan.

Läs mer →

TV: Pehrsson efter IFK Norrköping

söndag, 21 maj 2017

Toppmötet mot IFK Norrköping slutade med en snöplig förlust för Malmö FF. 1-2 blev slutresultatet efter två sena hörnmål av gästerna.

Läs mer →