Matchrapport: Brommapojkarna - Malmö FF 1-1

måndag, 7 juli 2014

Malmö FF drog igång det Allsvenska spelet efter sommaruppehållet med att möta jumbon Brommapojkarna på Grimsta IP. Malmö FF tog ledningen, men efter en kvittering av Brommapojkarna kom hemmalaget allt mer in i matchen och lyckades få ett kryss mot serieledarna.

Läs mer →

MFF Support anordnar Alex minne

måndag, 7 juli 2014

MFF Support arrangerar Alex minne på söndag den 13 juli. Alex minne är en fotbollsturnering för och med MFF-supportrar. Alex var styrelsemedlem i MFF Support och initiativtagare till denna turnering. 2008 somnade han in då cancern vann kampen om hans liv. MFF Supports styrelse har därför beslutat att överskottet från denna dag går till Cancerfonden.
Läs mer →

Inför Brommapojkarna - Malmö FF

lördag, 5 juli 2014

Imorgon drar Allsvenskan igång igen för serieledande Malmö FF när laget gästar Brommapojkarna på Grimsta IP. På ett soldränkt Malmö IP berättar Matias Concha att han inte kan vänta på att komma igång igen. 

Läs mer →

Se bortamatchen mot Brommapojkarna på Swedbank Stadion

lördag, 5 juli 2014

Under hela 2014 har de som inte kunnat ta sig till bortmatcherna i Allsvenskan haft möjligheten att se dem hemma på Swedbank Stadion tillsammans med hundratals andra MFF:are. Inför matcherna har det bjudits på intervjuer och olika tävlingar. Imorgon, söndagen den 6 juli, drar allsvenskan åter igång då vi möter Brommapojkarna på Grimsta IP klockan 17:30. Om du inte har möjlighet att se matchen på plats kan du se den i Restaurang 1910 på Swedbank Stadion (ingång 51).
Läs mer →

Isaac Kiese Thelin är spelklar för MFF per den 15 juli

lördag, 5 juli 2014

Vi har tidigare informerat om att Malmö FF har kontrakterat Isaac Kiese Thelin från IFK Norrköping. Efter diskussioner med IFK Norrköping har vi nått en överenskommelse om att tidigarelägga övergången och det nya kontraktet gäller från och med den 15 juli. Isaac kommer till Malmö i början av nästa vecka för att genomgå en läkarundersökning och kommer därefter att börja träna med laget.
Läs mer →

Malmö FF skriver A-kontrakt med Pawel Cibicki

tisdag, 1 juli 2014

Malmö FF och Pawel Cibicki är överens om ett förlängt avtal. Pawel Cibicki har fram tills idag haft ett lärlingskontrakt men övergår i och med det nya avtalet till ett fullvärdigt A-kontrakt. Överenskommelsen är på 3,5 år och han tilldelas tröja nummer 15.

Pawel Cibicki kom till Malmö FF 2005 från FC Malmö och har gått hela vägen från ungdomslag till A-lag.  
Läs mer →

Markus Rosenberg lagkapten resten av säsongen

tisdag, 1 juli 2014

Efter gårdagens tråkiga skadebesked har Malmö FF utsett Markus Rosenberg att under resten av säsongen ta över Guillermo Molins roll som lagkapten på planen.
Läs mer →

U21-truppen inför kvällens match mot IFK Göteborg

måndag, 30 juni 2014

Ikväll klockan 19.00 spelar Malmö FF:s U21 mot IFK Göteborg:s U21 på Malmö Stadion. Det är gratis inträde men för er som inte har möjlighet att se matchen på plats så sänds den på CMore fotboll med start 18:55.
Läs mer →

MFFtv: Molins korsbandsskadad

måndag, 30 juni 2014

I fredagens 3-3 match mot Partizan Belgrad fick MFFs lagkapten Guillermo Molins åka ut på bår i den första halvlekens slutskede. När laget landade i lördags gjordes en undersökning av Molins och redan då befarades att mittfältarens främre korsband på det högra knäet var av. Idag gjorde en magnetröntgen där detta bekräftades samt att minisken även var skadad. Nu väntar en längre rehabilitering för Molins som under dagens presskonferens sa:
- Jag kommer att komma tillbaka och nästa år ska jag göra ännu fler mål!
Läs mer →

Matchen mot FCK ställs in

lördag, 28 juni 2014

Onsdagens träningsmatch mot FC Köpenhamn på Swedbank Stadion ställs in. Läs mer →