Biljetter

Biljetter till MFF:s matcher köps enklast över internet på ticnet.se. De kan också köpas i MFF Shopen fram till två timmar innan match eller i biljettluckorna på Swedbank Stadion från och med två timmar innan match.

 

Kategori 3:
Helsingborgs IF

Kategori 2:
AIK
Hammarby IF
Djurgårdens IF
IFK Göteborg
IF Elfsborg

Kategori 1:
Halmstads BK, BK Häcken, Åtvidabergs FF, Örebro SK, GIF Sundsvall, Gefle IF, Falkenbergs FF, Kalmar FF, IFK Norrköping.

Biljetter till hemmamatcher

Här köper du biljett 
- Ticnet www.ticnet.se
- Ticnet Call Center tel: 077-170 70 70. Öppet mån-fre 9-17.
- MFF Shopen vid Swedbank Stadion fram till två timmar innan avspark 
- I biljettluckorna på östra läktaren tre timmar innan avspark och i biljettluckorna på västra läktaren två timmar före avspark.

För ungdomar
På Malmö FF:s hemmamatcher räknas man som ungdom till och med året man fyller 20 år (födda 1995 och senare). Som ungdom går man billigare på match om man väljer ståplats (alla matcher) eller sittplats på kortsidorna (alla matcher utom skånederbyt)

Särskilda biljetter för barn och barnfamiljer
För att underlätta för alla familjer har vi en barnbiljett på Familjeläktaren för åldrarna 6 – 12 år (födda 2003 eller senare). Vi har också familjebiljetter bestående av 2 vuxna och 2 barn för 400 kr för kategori 1– matcher (jämförpris 530 kr) och 550 kr till kategori 2- matcher (jämförpris 670 kr.) Biljettpriset är satt så att du ska spara pengar även om du väljer att gå en vuxen med tre barn. Läs mer om familjebiljetten här. Familjeläktaren omfattar i normala fall sektion 20, 21 och södra delen av 22, men kan anpassas i storlek från match till match. I derbyt mot HIF är Familjeläktaren borttagen.

För grupper
För bokning av gruppbiljett (över 15 personer), kontakta biljett@mff.se senast tre arbetsdagar innan match.

Sjungande Sittplats
Sjungande sittplats är sektioner avsedda för supportrar med sittplatsbiljett som vill stå upp och sjunga under matchens gång. Sektionen skapades efter ett supporterinitiativ som föddes redan på Malmö Stadion. Du som köper biljett till sektionerna 07, 30 och norra halvan av sektion 29 ska vara medveten om att denna sektion är vikt för dem som vill vara med och skapa stämning.

Funktionshindrade med rullstol
Rullstolsplatserna på Swedbank Stadion är belägna på den norra läktaren, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats och då ingår det inträde för ledsagare. Platserna har en egen kategori på ticnet.se. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats.
Läs mer om rullstolsplatserna här.

Önskar du som årskortsinnehavare att gå med hela familjen?
Ta med familjen, byt in din plats för en specifik match och ta med familjen på familjeläktaren. Din årskortplats återköps på denna match och du får en ersättningsbiljett tillsammans med din familj.

Maila till biljett@mff.se senast 2 dagar innan match. Informationen vi behöver är ditt kundnummer som står bakpå ditt årskort samt hur många biljetter ni önskar.

360-bilder över Swedbank Stadion

Vi har via ett samarbete med företaget Preview tagit fram möjligheten att titta ut från samtliga av stadions sektioner i 360-gradersbilder där du kan titta runt åt alla håll och kanter, nästan som att stå inne på Swedbank stadion. Klicka här för att komma till 360-bilderna.

Undvik köer!

Vill du undvika köer eller inte riskera att missa något av matchen, välj förköp och kom i god tid.  I år har vi satsar på att skapa en mer levande miljö runt matcherna så att man gärna kommer redan när grindarna öppnar 90 minuter innan match.  

Inne på ståplats har det också blivit kö och trängsel. Främst beror det på att man stannar vid ingångarna, istället för att sprida sig ordentligt. När du går in på ståplats kan du alltså hjälpa till genom att gå så långt in på läkaren som möjligt, istället för att stanna kvar vid ingången.

Tack för att ni visar tålamod!

Biljetter till bortamatcher

Biljetter till MFF:s bortamatcher (vid de matcher det finns förköp) kan du köpa i MFF Shopen.

Resebiljetter kan du köpa i samband med hemmamatch i MFF Supports kiosk på Supportertorget. Det är vår officiella supporterklubb MFF Support som arrangerar resorna till våra bortamatcher och vi rekommenderar dessa resor varmt. Mer information finns på MFF Supports hemsida

Biljettbarometer

MFF - Hammarby IF

20/4 klockan 19.00

Sålda biljetter just nu 18357 
Publiksiffran mot Bajen 2009: 12187 

MFF - Hammarby IF

Facebook

Twitter

Sommarakademin 2015

Nätmagasin

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Stöd MFFs ungdomar