Rikard Norling säger upp sig från MFF

MFFs tränare Rikard Norling har sagt upp sig.

- Vi är tagna på sängen, säger MFFs VD Per Nilsson, vi fick beskedet igår. Vi har haft ett fantastiskt år tillsammans och såg fram emot nästa.

- Jag har sagt upp mig från Malmö FF, berättar Rikard Norling. Samtidigt vill jag betona att jag har haft en fantastisk tid här med gruppspel i Europa League, SM-guld och Supercupen. Det känns stort att ha uppnått detta tillsammans med en så fin förening som Malmö FF.

- För oss är det här både olyckligt och oönskat, menar Per Nilsson. Vi har tagit guld tillsammans och vann även Supercupen. Vi är mycket förvånade.

- Jag förstår ifall någon känner sig besviken. Det är inte min vilja att lämna den typen av känslor bakom mig. Istället vill jag av mitt innersta tacka alla för den här tiden, det har varit en otrolig resa som jag alltid kommer att minnas med värme.

Rikard Norlings sista arbetsdag på Malmö FF är den siste november.

Fler nyheter

Malmögirots program

2014-05-23
Imorgon är det äntligen dags för årets stora hjulfest, Malmögirot. Nedan finner du hela programmet.


Sommarfest på lördag inför KFF

2014-07-24
I lördags spelade MFF 1-1 mot Kalmar FF uppe på Guldfågeln arena och nu på lördag vänder serien och det blir KFFs tur att resa längs E22:an. Matchen på lördag börjar klockan 16.00 men festen på Stadionområdet kommer att börja långt innan det.

MFFtv: Highlights och Åges kommentarer efter Ventspils

2014-07-24
Isaac Kiese Thelin såg till att ta Malmö FF vidare till nästa kvalomgång med sitt viktiga 1-0 mål som även blev matchens slutresultat. Nedan ser ni ett sammandrag ifrån matchen och Åges kommentarer på den efterföljande pressträffen.

Med musiken som avkoppling

2014-07-24
En solig julidag sitter Erik Johansson på en bänk utanför en av Möllans kaffebarer och dricker en svalkande fläderblomslemonad. Han kom till Malmö FF inför förra säsongen och håller fortfarande på att upptäcka sin nya hemstad. För Erik Johansson är livet bredvid fotbollen en viktig del i framgången på planen.
– Jag tror det är jätteviktigt att ha intressen bredvid fotbollen. Jag är faktiskt inte så intresserad av fotboll utanför mitt eget spelande. Jag behöver koppla bort fotbollen och tänka på annat. Det gör att jag kan vara mer fokuserad när jag väl är på fotbollsplanen, säger Erik Johansson.

Bokade biljetter

Malmö FF - Kalmar FF

26/7 klockan 16.00

Bokade biljetter just nu 11289 
Publiksiffran mot KFF förra året 12736 

Nyheter Sommarakademin

Klubbens samtliga matcher

Sommarfotboll i Åhus

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?