Jiloan Hamad till Hoffenheim

2013-10-30

Idag blev det klart att MFFs lagkapten Jiloan Hamad går till tyska Bundesligalaget Hoffenheim efter säsongen.

- Vi är mycket glada för Jiloans skull, säger MFFs sportchef Per Ågren. Han har varit här i sex år och förlängt kontraktet redan en gång. Självklart hade vi gärna sett att han förlängt ännu en gång, men vi förstår att han nu känner sig mogen för ett nytt äventyr.

Jiloan Hamad ansluter till sin nya klubb efter årets säsong, vilket innebär att han är tillgänglig för spel såväl på söndag som i Supercupen den 10 november. Jiloan kommer också att officellt avtackas för sin tid i MFF i samband med Supercupen.

- Jiloan har tagit stora steg i sin utveckling varje år och jag hoppas han fortsätter utvecklas på samma fina sätt i sin nya klubb, fortsätter Per Ågren. Och den dagen han känner att det är dags att återvända hem till Sverige ser vi honom självklart gärna i ljusblått igen.

Jiloan kom till MFF från Forward till säsongen 2008. 2012 ersatte han Daniel Andersson som lagkapten. Till idag har han gjort 118 Allsvenska matcher och 22 mål.

Fler nyheter

Malmögirots program

2014-05-23
Imorgon är det äntligen dags för årets stora hjulfest, Malmögirot. Nedan finner du hela programmet.


Köp förköp till lördagens bortamatch mot Falkenberg

2014-07-31
På lördag spelar Malmö FF bortamatch uppe i Falkenberg mot Henrik Larssons Falkenbergs FF och för att så många MFF:are som möjligt ska få komma in är det viktigt med förköp.

Hjälp MFF Support montera stolar på den norra läktaren

2014-07-31
På fredag kommer MFF Support montera upp de sista stolarna på den norra läktaren för att göra hela läktaren tillgänglig till onsdagens returmatch mot Sparta Prag.

MFF U: U17-seger och ny match onsdag

2014-07-30

Medan U19 är i Southampton och vässar formen mot Engelskt motstånd i ett två veckor långt matchläger har U17 smygit igång höstsäsongen på hemmaplan. I söndags besegrades IFK Göteborg med 3-1 och idag (onsdag) kl 14.00 kommer serieledaren IF Elfsborg på besök.


Bokade biljetter

Malmö FF - Sparta Prag

6/8 klockan 19.00

Bokade biljetter just nu 5126 
Publiksiffran mot Rangers 2011 19084 

Twitter

Nyheter Sommarakademin

Klubbens samtliga matcher

Sommarfotboll i Åhus

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?