Tiki skriver 4-årskontrakt

2013-04-23

Den sydafrikanske landslagsmannen Tokelo Rantie har skrivit på för fyra år med Malmö FF.

Idag blev det klart att MFFs lån, Tokelo Rantie, stannar i Malmö. MFF köper loss honom från den sydafrikanska akademin Stars of Africa och har skrivit kontrakt som gäller för hela 2013 samt ytterligare 3 år till.  
 
- Det är mycket glädjande att vi nu kan knyta Tokelo Rantie till oss på ett längre kontrakt, säger MFFs sportchef Per Ågren. Han har unika spetsegenskaper som spelare och är en härlig person att ha i gruppen.
 
Det tidigare kontraktet gällde ett lån från akademin Stars of Africa under säsongen 2013, men i och med köpet är Rantie alltså MFFs spelare till och med 2016.
 
- Jag är glad över den värmen som mött mig i klubben och staden, säger Tokelo Rantie. Rikard Norling är en fantastisk tränare som har gett mig större självförtroende och utvecklar mig som spelare. Jag är mycket glad idag.
 
Intervju med Tokelo Rantie:

Fler nyheter

MFF U: U19-vinst och Cuphelg

2014-04-18

Påskhelgen innebär cuphelg för många av MFF:s ungdomslag. P12 och P14 är på turnering i Holland medan samtliga sjumannalag spelar Näset Cup i Höllviken.


Supporterhuset

2014-04-17

Sedan 2011 har Malmö FF tillsammans med våra supportar arbetat för att skapa ett Supporterhus för alla Malmö FF:s supportrar. Syftet med Supporterhuset är att skapa en mötesplats där ungdomar och vuxna i samverkan bidrar till att skapa en positiv och kreativ supporterkultur för Malmö FF. Aktiviteterna i Supporterhuset kommer skapas och drivas av våra supportrar tillsammans med MFF genom t.ex. vår SLO.


MFFtv: Kommentarer efter vinsten

2014-04-17
Malmö FF bortaslog Örebor SK med 1-2. Hör Filip Helanders och Pontus Janssons kommentarer efter matchen.

biljettförsäljningen till cupen är igång igen

2014-04-17
Igår släppte vi biljetterna till Svenska cupens semifinal mellan Malmö FF och Helsingborgs IF den 1 maj. På eftermiddagen fick vi problem i bokningssystemet och var tvungna att frysa försäljningen men nu på torsdagsförmiddagen gick det igång igen.


Bokade biljetter

Malmö FF - Djurgårdens IF

21/4 klockan 17.30

Köpta biljetter just nu 11460 
Förra årets publiksiffra 15751 

Följ oss på Facebook

Klubbens samtliga matcher

Vårens stora hjulfest

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?