Tiki skriver 4-årskontrakt

2013-04-23

Den sydafrikanske landslagsmannen Tokelo Rantie har skrivit på för fyra år med Malmö FF.

Idag blev det klart att MFFs lån, Tokelo Rantie, stannar i Malmö. MFF köper loss honom från den sydafrikanska akademin Stars of Africa och har skrivit kontrakt som gäller för hela 2013 samt ytterligare 3 år till.  
 
- Det är mycket glädjande att vi nu kan knyta Tokelo Rantie till oss på ett längre kontrakt, säger MFFs sportchef Per Ågren. Han har unika spetsegenskaper som spelare och är en härlig person att ha i gruppen.
 
Det tidigare kontraktet gällde ett lån från akademin Stars of Africa under säsongen 2013, men i och med köpet är Rantie alltså MFFs spelare till och med 2016.
 
- Jag är glad över den värmen som mött mig i klubben och staden, säger Tokelo Rantie. Rikard Norling är en fantastisk tränare som har gett mig större självförtroende och utvecklar mig som spelare. Jag är mycket glad idag.
 
Intervju med Tokelo Rantie:

Fler nyheter

Malmögirots program

2014-05-23
Imorgon är det äntligen dags för årets stora hjulfest, Malmögirot. Nedan finner du hela programmet.


Köp förköp till lördagens bortamatch mot Falkenberg

2014-07-31
På lördag spelar Malmö FF bortamatch uppe i Falkenberg mot Henrik Larssons Falkenbergs FF och för att så många MFF:are som möjligt ska få komma in är det viktigt med förköp.

Hjälp MFF Support montera stolar på den norra läktaren

2014-07-31
På fredag kommer MFF Support montera upp de sista stolarna på den norra läktaren för att göra hela läktaren tillgänglig till onsdagens returmatch mot Sparta Prag.

MFF U: U17-seger och ny match onsdag

2014-07-30

Medan U19 är i Southampton och vässar formen mot Engelskt motstånd i ett två veckor långt matchläger har U17 smygit igång höstsäsongen på hemmaplan. I söndags besegrades IFK Göteborg med 3-1 och idag (onsdag) kl 14.00 kommer serieledaren IF Elfsborg på besök.


Bokade biljetter

Malmö FF - Sparta Prag

6/8 klockan 19.00

Bokade biljetter just nu 5126 
Publiksiffran mot Rangers 2011 19084 

Twitter

Nyheter Sommarakademin

Klubbens samtliga matcher

Sommarfotboll i Åhus

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?