Thelin lånas ut

2013-04-02

Idag blev det klart att Petter Thelin lånas ut till LB07.

- Vi tror mycket på Petter och vill ha honom på nära håll för att kunna följa honom både i match och träning, säger MFFs sportchef Per Ågren.

Till skillnad från andra utlåningar kommer Petter, utöver att träna med LB07, fortsätta att träna med MFF enligt ett schema man kommit överens med LB07 om.

- Han tillhör LB07 och kommer spela matcher med dem, men vi kommer ha honom i träning någon till några gånger i veckan, betonar Per Ågren.

Utlåningen gäller över hela säsongen, men MFF har rätten att ta hem honom i sommarfönstret. Vi önskar Petter lycka till i LB07 och ser fram emot att följa hans utveckling under året. 

Fler nyheter

MFF U: U19-vinst och Cuphelg

2014-04-18

Påskhelgen innebär cuphelg för många av MFF:s ungdomslag. P12 och P14 är på turnering i Holland medan samtliga sjumannalag spelar Näset Cup i Höllviken.


Supporterhuset

2014-04-17

Sedan 2011 har Malmö FF tillsammans med våra supportar arbetat för att skapa ett Supporterhus för alla Malmö FF:s supportrar. Syftet med Supporterhuset är att skapa en mötesplats där ungdomar och vuxna i samverkan bidrar till att skapa en positiv och kreativ supporterkultur för Malmö FF. Aktiviteterna i Supporterhuset kommer skapas och drivas av våra supportrar tillsammans med MFF genom t.ex. vår SLO.


MFFtv: Kommentarer efter vinsten

2014-04-17
Malmö FF bortaslog Örebor SK med 1-2. Hör Filip Helanders och Pontus Janssons kommentarer efter matchen.

biljettförsäljningen till cupen är igång igen

2014-04-17
Igår släppte vi biljetterna till Svenska cupens semifinal mellan Malmö FF och Helsingborgs IF den 1 maj. På eftermiddagen fick vi problem i bokningssystemet och var tvungna att frysa försäljningen men nu på torsdagsförmiddagen gick det igång igen.


Bokade biljetter

Malmö FF - Djurgårdens IF

21/4 klockan 17.30

Köpta biljetter just nu 11460 
Förra årets publiksiffra 15751 

Följ oss på Facebook

Klubbens samtliga matcher

Vårens stora hjulfest

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?