Nytt kontrakt och utlåning för Amin

2013-03-29

Idag blev det klart med nytt 3-årskontrakt för Amin Nazari. Samtidigt blev det också klart att han lånas ut till Assyriska resten av säsongen.

- Det känns riktigt bra. Det var precis det här jag ville och hoppades på, så jag är glad, säger Amin Nazari.

- Får vår del var det viktigt att få knyta Amin till ytterligare tre år. Vi tror mycket på honom och ett år i Superettan, där vi hoppas han får mycket speltid, kan vara precis det han behöver för att ta nästa steg i utvecklingen, säger Per Ågren, MFFs sportchef.

Amin Nazari är uppväxt och utbildad inom MFF. Han kom som femåring och har sedan gått genom hela Akademin. Han gjorde sin A-lagsdebut den 20 april 2011, när han hoppade in i 54e minuten i hemmamatchen mot Mjällby. Att det nu bliv just Assyriska för restenb av säsongen är Amin väldigt positiv till.

- Jag känner några där från landslaget tidigare, sen har vi ju David Durmaz, han som spelade här i MFF innan, så jag ser fram emot att spela med dem. Jag hoppas på att göra ett bra år i Assyriska och sen komma hem och göra ett ännu bättre år i MFF, avslutar en mycket nöjd Amin Nazari.

Vi önskar Amin lycka till i Assyriska. Med Alex Nilsson och Tobias Malm i Landskrona och Filip Stenström i Ängelholm finns det all anledning för alla himmelsblå att följa Superettan lite extra noga i år.

Fler nyheter

Olof har hittat hem

2014-04-19
Inför årets säsong tog Daniel Andersson klivet från att vara assisterande tränare till att bli sportchef. Den lediga tränarposten gick då till en annan guldhjälte: Olof Persson. Närmare tio år efter att han lämnade Malmö FF som spelare är han nu tillbaka i klubben i en ny roll.
– Det är fantastiskt kul att vara tillbaka i Malmö FF, säger Olof Persson.


MFF U: U19-vinst och Cuphelg

2014-04-18

Påskhelgen innebär cuphelg för många av MFF:s ungdomslag. P12 och P14 är på turnering i Holland medan samtliga sjumannalag spelar Näset Cup i Höllviken.


Supporterhuset

2014-04-17

Sedan 2011 har Malmö FF tillsammans med våra supportar arbetat för att skapa ett Supporterhus för alla Malmö FF:s supportrar. Syftet med Supporterhuset är att skapa en mötesplats där ungdomar och vuxna i samverkan bidrar till att skapa en positiv och kreativ supporterkultur för Malmö FF. Aktiviteterna i Supporterhuset kommer skapas och drivas av våra supportrar tillsammans med MFF genom t.ex. vår SLO.


MFFtv: Kommentarer efter vinsten

2014-04-17
Malmö FF bortaslog Örebor SK med 1-2. Hör Filip Helanders och Pontus Janssons kommentarer efter matchen.

Bokade biljetter

Malmö FF - Djurgårdens IF

21/4 klockan 17.30

Köpta biljetter just nu 12109 
Förra årets publiksiffra 15751 

Matchprogram MFF - DIF

Klubbens samtliga matcher

Vårens stora hjulfest

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?