Nytt kontrakt och utlåning för Amin

2013-03-29

Idag blev det klart med nytt 3-årskontrakt för Amin Nazari. Samtidigt blev det också klart att han lånas ut till Assyriska resten av säsongen.

- Det känns riktigt bra. Det var precis det här jag ville och hoppades på, så jag är glad, säger Amin Nazari.

- Får vår del var det viktigt att få knyta Amin till ytterligare tre år. Vi tror mycket på honom och ett år i Superettan, där vi hoppas han får mycket speltid, kan vara precis det han behöver för att ta nästa steg i utvecklingen, säger Per Ågren, MFFs sportchef.

Amin Nazari är uppväxt och utbildad inom MFF. Han kom som femåring och har sedan gått genom hela Akademin. Han gjorde sin A-lagsdebut den 20 april 2011, när han hoppade in i 54e minuten i hemmamatchen mot Mjällby. Att det nu bliv just Assyriska för restenb av säsongen är Amin väldigt positiv till.

- Jag känner några där från landslaget tidigare, sen har vi ju David Durmaz, han som spelade här i MFF innan, så jag ser fram emot att spela med dem. Jag hoppas på att göra ett bra år i Assyriska och sen komma hem och göra ett ännu bättre år i MFF, avslutar en mycket nöjd Amin Nazari.

Vi önskar Amin lycka till i Assyriska. Med Alex Nilsson och Tobias Malm i Landskrona och Filip Stenström i Ängelholm finns det all anledning för alla himmelsblå att följa Superettan lite extra noga i år.

Fler nyheter

Malmögirots program

2014-05-23
Imorgon är det äntligen dags för årets stora hjulfest, Malmögirot. Nedan finner du hela programmet.


MFFtv: Halsti och grabbarna är laddade

2014-07-29
Igår genomförde Malmö FF ett träningspass inne på matcharenan och efteråt berättade Markus Halsti om känslan att vara på plats och att laget är laddade inför kvällens uppgift.

Sista dagen att köpa din årskortsplats till hemmamatchen mot Sparta Prag

2014-07-29
Ikväll spelar Malmö FF borta mot Sparta Prag nere i Prag och på onsdag nästa vecka väntar returen i Malmö på Swedbank Stadion. Idag är sista dagen för dig som årskortsinnehavare att försäkra dig om just din plats till onsdagens match.

Sommarakademin P04 - fåtal platser kvar

2014-07-29

Efter två fina veckor i slutet av juni är det nästa vecka dags för 10-åringarnas första sommarakademi.

Då vi har fått ett par återbud så finns det fortfarande ett fåtal platser kvar. Först till kvarn gäller.


Live på mff.se

Twitter

Biljettinformation

Nyheter Sommarakademin

Klubbens samtliga matcher

Sommarfotboll i Åhus

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?