Nytt kontrakt och utlåning för Amin

2013-03-29

Idag blev det klart med nytt 3-årskontrakt för Amin Nazari. Samtidigt blev det också klart att han lånas ut till Assyriska resten av säsongen.

- Det känns riktigt bra. Det var precis det här jag ville och hoppades på, så jag är glad, säger Amin Nazari.

- Får vår del var det viktigt att få knyta Amin till ytterligare tre år. Vi tror mycket på honom och ett år i Superettan, där vi hoppas han får mycket speltid, kan vara precis det han behöver för att ta nästa steg i utvecklingen, säger Per Ågren, MFFs sportchef.

Amin Nazari är uppväxt och utbildad inom MFF. Han kom som femåring och har sedan gått genom hela Akademin. Han gjorde sin A-lagsdebut den 20 april 2011, när han hoppade in i 54e minuten i hemmamatchen mot Mjällby. Att det nu bliv just Assyriska för restenb av säsongen är Amin väldigt positiv till.

- Jag känner några där från landslaget tidigare, sen har vi ju David Durmaz, han som spelade här i MFF innan, så jag ser fram emot att spela med dem. Jag hoppas på att göra ett bra år i Assyriska och sen komma hem och göra ett ännu bättre år i MFF, avslutar en mycket nöjd Amin Nazari.

Vi önskar Amin lycka till i Assyriska. Med Alex Nilsson och Tobias Malm i Landskrona och Filip Stenström i Ängelholm finns det all anledning för alla himmelsblå att följa Superettan lite extra noga i år.

Fler nyheter

Malmögirots program

2014-05-23
Imorgon är det äntligen dags för årets stora hjulfest, Malmögirot. Nedan finner du hela programmet.


Laget framme i Ventspils

2014-07-22
Klockan 09.00 checkade Malmö FF in på Sturup för vidare färd mot Riga. Väl framme i Lettlands huvudstad väntade en bussresa till väskuststaden Ventspils, som inte tog så lång tid som förutspått. Drygt två timmar senare hoppade spelarna av på hotellet för middag och vila innan kvällens träning.

Olof Persson inför matchen mot FK Ventspils

2014-07-22
Imorgon den 23/7 är det dags för returmöte mot FK Ventspils i kvalet till Champions League. Efter en flygresa till Riga och vidare med buss till Ventspils genomförde Malmö FF idag en träning på matcharenan. Efter träningen konstaterar Olof att laget är sugna på att spela matchen och att det gäller att vi har tålamod.

Hammar vill hjälpa MFF bakåt - men även framåt

2014-07-22
Johan Hammar har gått in i MFFs mittlås med bravur och gjort fina insatser de senaste matcherna. Imorgon kommer han vandra in på Ventspils arena och när de offensiva spelarna ska jaga mål är det Johans uppgift att hålla tätt bakåt, även om han inte är helt främmande för att komma med i målprotokollet.

Twitter

Följ oss på Facebook

Nyheter Sommarakademin

Klubbens samtliga matcher

Sommarfotboll i Åhus

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?