Nyheter

"Vi har vuxit i vår europakostym"

torsdag, 27 november 2014

Efter förlusten mot Juventus står det nu klart att MFF får sikta in sig på tredje platsen i gruppen som säkrar fortsatt europaspel fast i Europa League. För att nå dit måste Malmö FF vinna över grekiska Olympiakos i den sista gruppspelsmatchen.
- Vi har redan spöat dem en gång så det får väl bli två gånger helt enkelt, säger Magnus Eriksson.
Läs mer →

TV: Rosenberg "Känns surt"

torsdag, 27 november 2014

"Allting fungerade väldigt bra i första halvlek, förutom att vi inte gjorde mål" Läs mer →

TV: Forsberg efter Juventus

torsdag, 27 november 2014

"Det var en tuff kamp med många närkamper och småtjurigt som det ska vara" Läs mer →

Tidigare försäljningsstart av lösbiljetterna till kvällens match

onsdag, 26 november 2014

Intresset till kvällens match mot Juventus är enormt. Tidigare gick vi ut med att vi hade 400 biljetter som skulle gå till försäljning klockan 16.00 idag men då vi redan nu kring lunchtid kan konstatera att kön har fler personer än det finns biljetter har vi valt att starta försäljningen av dessa 400 biljetter runt klockan 13.30.

Vi vill på detta sätt underlätta för de som redan nu står i kön, så att de inte behöver vänta i kylan fram till klockan 16.00 och vi vill även undvika att det ansluter mer personer som kan skapa trängsel.

Läs mer →

Starkt upphämtning i Youth League

onsdag, 26 november 2014

Efter 0-0 och en något återhållsam första halvlek växlade MFF upp i inledningen av den andra och när hemmapublik satt och väntade på ett ledningsmål så var det Juventus som stod för det. Efter en snabb omställning hade det, för dagen, knallgröna laget ifrån norra Italien tagit ledningen. Bara någon minut senare utökade Juventus ledningen men MFF kämpade sig tillbaka och efter ett fint kombinationsspel mellan Granit Stagnova, MFF-debuterande Felix Olsson Lundgren, Oliver Stojanovic och slutligen Jacob Blixt som kunde trycka in 1-2. Efter ett inspel ifrån vänsterkanten kunde Oliver Stojanovic skicka in 2-2. MFF:s slutforcering kom av sig något efter att vänsterbacken Anton Kralj fick se det gula kortet för andra gången och matchen slutade 2-2. Läs mer →

MFF och Petter Thelin går skilda vägar

onsdag, 26 november 2014

Den storvuxna anfallaren anslöt till Malmö FF 2013 och har därefter varit utlånad till LB07 och Skellefteå FF. Malmö FF och Petter Thelin har nu kommit överrens om att gå skilda vägar.

 

Malmö Fotbollförening vill önska Petter Thelin fortsatt lycka till.

Läs mer →

Twitter

Anmälan Skånecupen

Klubbens samtliga matcher

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter